Vacature Electronica engineer

Wie zijn we?

Wireless Value BV in Emmen is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van producten voor draadloze informatie overdracht op korte afstand (tot circa 1000 meter.) Zij maakt daarbij gebruik van radio technologie zoals bijvoorbeeld Bluetooth maar ook andere standaards worden toegepast.
Met haar expertise op het gebied van RF technologie, toepassing van antennes, signaal verwerking, embedded software etc voert Wireless Value ontwikkelingsprojecten uit voor opdrachtgevers en ontwikkelt en verkoopt eigen producten.

Wij hebben een vacature voor een

Electronica engineer (32-40 uur/week)

De engineer zal producten assembleren. Hij/zij is verantwoordelijk voor het bouwen van prototypen en het testen van het product. Daarnaast is het zijn/haar taak producten gereed te maken voor uitlevering naar klanten. Dit betekent assembleren van standaard producten en zonodig het aanpassen aan specifieke wensen van klanten.
Wij zoeken een electronica engineer:
1. met ervaring en bewezen vaardigheid in het assembleren van PCB’s, het assembleren van producten en uitleveren van producten
2. met een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig,
3. met goede kennis van electronische componenten
4. die creatief en met veel initiatief meewerkt in projecten,
5. en die in staat is producten volgens plan te assembleren en uit te leveren

Wij bieden een arbeidscontract voor 32 -40 uur per week.
Graag willen wij in contact komen met een veelzijdig electronica engineer, die het prettig vindt in een jong en wereld wijd actief bedrijf te werken en die zich uitgedaagd voelt om samen met ons het bedrijf te laten groeien in een sterk groeiende markt voor draadloze producten en toepassingen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jouke Miedema telefoonnummer 0591- 633200.
Je sollicitatie kun je richten aan jouke.miedema@wirelessvalue.nl
Wireless Value is gevestigd aan de Waanderweg 30a, te Emmen (7812 HZ).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.