Agri

Wireless Value levert al sinds 2008 draadloze sensorsystemen voor de glastuinbouw. De bewezen technologie in combinatie met de jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en zekerheid. We meten niet alleen klimaat, maar geven ook inzicht in de stand en de groei van het gewas door het slim meten met draadloze sensoren.

Meten en monitoren

Met de draadloze sensorsystemen haalt u extra data uit uw kas en gewas om zo beter te kunnen sturen op energie en plantbalans. Voor de glastuinbouw heeft Wireless Value een assortiment speciale sensormodules ontwikkeld. Naast het meten van uw klimaat en klimaatgelijkheid, bent u ook in staat om uw verwarmingssystemen onder de loep te nemen. Daarnaast bent u in staat om extra data rondom uw gewas te verzamelen. De data wordt overzichtelijk weergegeven op uw eigen dashboard en geeft u via duidelijke modellen snel inzicht in uw waarden ten opzichte van streefwaarden. “

Totale ontzorging

Omdat het platform een plug & play karakter heeft, is er geen technische kennis nodig voor de installatie ervan. Tenslotte zorgt het extreem energiezuinige ontwerp er voor dat het wisselen van batterijen iets is wat u slechts eenmaal per 5 jaar hoeft te doen.

Conclusie

Wireless Value Agri wordt dagelijks wereldwijd ingezet in groenteteelt, sierteelt, opkweek en veredeling voor het meten van kasklimaat en plantcondities.

Contact

Wilt u het digitale telen op eenvoudige wijze uitbreiden? Neem dan contact met ons op voor een passend advies.