Sports & Play

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Wireless Value ontwikkelt, produceert en verkoopt producten waarmee meetwaarden van sensoren draadloos kunnen worden overgestuurd naar plaatsen waar verdere bewerking en bewaking kan plaatsvinden. In dat kader heeft Wireless Value vanaf 2008 draadloze producten ontwikkeld voor het meten van valondergronden. Ontdek onze Sports & Play-lijn.

Sports

Onze apparaten voor het meten van sportvelden onderscheiden zich in design en gebruiksgemak. Wireless Value biedt een aantal apparaten aan, zoals de HIC-meter, de AAA meter (advanced artificial athlete) en de AA meter (artificial athlete). Onze producten zijn over de hele wereld te vinden en worden gebruikt voor het keuren en testen van onder andere voetbalvelden, hockeyvelden, tennisvelden, rugbyvelden en atletiekbanen.

Play

In 2008 heeft Wireless Value een draadloze versie van de HIC-meter op de markt gebracht. Deze HIC-meter wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt door gemeenten, inspectiebedrijven, keuringsinstituten en certificeringsinstantie voor het testen en keuren van valondergronden bij onder andere speeltoestellen. Met onze HIC-meter weet je zeker dat je speelondergrond volledig voldoet aan de geldende normen voor veiligheid.

Over onze producten:

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat