Sports & Play

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Wireless Value ontwikkelt, produceert en verkoopt producten waarmee meetwaarden van sensoren draadloos kunnen worden overgestuurd naar plaatsen waar verdere bewerking en bewaking kan plaatsvinden. In dat kader heeft Wireless Value vanaf 2008 draadloze producten ontwikkeld voor het meten van valondergronden. Onze producten blinken uit door bedieningsgemak en design.

Sports

Onze apparaten voor het meten van sportvelden zijn herkenbaar aan het design en blinken uit door gebruiksgemak. Wireless Value biedt een aantal apparaten aan, zoals de HIC meter, de AAA meter (advanced artificial athlete) en de AA meter (artificial athlete). Onze producten zijn over de hele wereld te vinden en worden gebruikt voor het keuren en testen van voetbalvelden, hockeyvelden, tennisvelden, rugbyvelden, atletiekbanen enz..

Play

In 2008 heeft Wireless Value de HIC meter als draadloze versie op de markt gebracht. Deze HIC meter wordt over de hele wereld gebruikt voor het testen en keuren van valondergronden bij o.a. speeltoestellen. De HIC meter van Wireless Value wordt gebruikt door certificeringsinstituten, R&D labs van leveranciers, keuringsinstanties en ook gemeenten.