Jouw partner in techniek en ontwikkeling

Maatwerk oplossing voor jouw uitdaging

Op veel plekken zullen onze draadloze (transport)sensoren een zeer geschikte uitkomst zijn om de juiste data in handen te krijgen. Toch is het goed mogelijk dat je voor een specifiek probleem een draadloze oplossing op maat nodig hebt. Eén die niet in een standaard jasje te vatten is. Een stukje maatwerk, afgestemd op de eisen en wensen van jouw bedrijf.

Wireless Value staat voor je klaar met diepgaande expertise op het gebied van draadloze ontwikkeling, hardware en software design en cloud omgevingen om jouw uitdaging op te lossen.

Van idee tot product

Ondersteuning bij iedere stap

Expertise

Experts op het gebied van draadloze technologieën

Betrokken

Flexibele en betrouwbare partner

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van RF, hardware design, software ontwikkeling, embedded systems en cloud omgevingen kunnen we assisteren met de doorontwikkeling van een reeds bestaand product, maar ook helpen bij de ontwikkeling van een compleet nieuw product. Van eerste idee tot kant en klaar geleverd product.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw uitdaging kunnen doen? Vrijblijvend sparren over de beste technische oplossing voor jouw probleem? Of ontdekken of jouw product doorontwikkeld kan worden met onze expertise op het gebied van draadloze ontwikkeling? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons: + 31 591 633 200.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

We kijken graag hoe we jou op maat kunnen helpen om van jouw project een succes te maken!