Energie

Op weg naar verduurzaming en minder energiekosten

Wat zijn de stille energieverspillers in je kantoorpand? Wat moet je doen om het klimaatsysteem in je gebouw duurzamer te maken? Het draadloze meetsysteem van Wireless Value is het antwoord. Wil je meer inzicht in je energiegebruik en tussen de 5 tot 25 procent energie besparen? Maak kennis met Wireless Value Energie.

Wireless Value Energie in het kort:

 • Breng stille energieverspillers in kaart
 • Monitor je huidige klimaatsysteem
 • Investeer in een passende energieoplossing

Besparen

Energie is een thema dat in de meeste organisaties hoog op de agenda staat. Niet alleen omdat de energiekosten in een kantoorpand hoog kunnen oplopen, maar ook omdat duurzaamheid en verduurzamen een onderwerp is waar iedereen rekening mee moet houden. De draadloze sensoren van Wireless Value geven je meer inzicht in de echte energieverbruikers in je gebouw, zodat je meteen weet aan welke knoppen je moet draaien om energie te besparen en je gebouw duurzamer te maken. Hoe werkt ons draadloze meetsysteem?

Makkelijke installatie

Een van de grote voordelen van de draadloze sensoren van Wireless Value is dat ze heel makkelijk te installeren zijn, gewoon achter de centrale energiemeter. Ze zijn echt wat je noemt Plug & Play. Je hoeft je geen zorgen te maken om aansluitpunten of kabels: ze zijn draadloos, dus je hangt ze op waar jij wilt meten. Ook werken onze sensoren perfect samen met bestaande systemen en kunnen ze via een draadloze module je huidige energiemeters uitlezen. Na de installatie kun je realtime de echte energieverbruikers in je gebouw opsporen en het bestaande klimaatsysteem monitoren.

Overzicht

Onze sensoren sturen de meetgegevens door naar een online portal. Daar zie je in één oogopslag het energieverbruik van de verschillende apparaten in jouw gebouw. Op een gepersonaliseerd dashboard vind je alle meetwaarden die voor jou belangrijk zijn. Wil je weten hoe een meetwaarde zich ontwikkelt in een bepaalde periode? Gebruik de handige rapporten-functie. Pas als je in kaart hebt gebracht wat de energieverspillers zijn, kun je beginnen met besparen.

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat

Innovatieve sensoren

Je kunt met onze sensoren letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze een groot scala aan meetwaarden kunnen registreren. Denk daarbij aan onder andere CO2, bewegingsratio, fijnstof, licht (lux), temperatuur en luchtvochtigheid. Maar we zullen je niet vervelen met te veel technische details. De draadloze sensoren van Wireless Value Energie zijn gewoon de beste en meest veelzijdige die er op de markt te krijgen zijn. Na ruim twintig jaar ervaring hebben wij de technologie in huis om de meest innovatieve sensoren te bouwen die er zijn.

BREEAM

Onze sensoren worden op veel manieren toegepast om energieverbruik in kaart te brengen en stille energieverspillers te identificeren. Zoals gezegd kun je de huidige klimaatbeheersing in een gebouw in kaart brengen. Maar je kunt ook vaststellen wat de behoeften zijn van een gebouw, zodat je met die kennis vol vertrouwen kunt investeren in een passende energieoplossing. Onze sensoren kunnen je bovendien helpen vast te stellen hoe een gebouw kan voldoen aan een BREEAM-duurzaamheidscertificering. Kortom, er zijn volop mogelijkheden.

Over Wireless Value

Bij Wireless Value kunnen we je alles vertellen over de toegevoegde waarde van draadloos meten, maar we zijn vooral trots op de resultaten van ons werk. Jaar in jaar uit bewijzen onze draadloze sensoren hun waarde: ze dragen bij aan kostenbesparingen, verduurzaming en optimalisatie in heel uiteenlopende markten. Markten als de energiesector, groente- en fruitteelt, zware industrieën, vastgoedbeheer, laboratoria en ziekenhuizen hebben voordeel van onze systemen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze cases.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een passend advies.

Dit is waar wij voor staan

Betrouwbaarheid

 • Wij maken onze beloften waar
 • Loyale samenwerking
 • Transparant over de hele keten

Kwaliteit

 • Uitmuntende producten
 • Kwaliteitscontrole op toeleveranciers
 • Hoogste kennisniveau

Duurzaamheid

 • Besparen door draadloos meten
 • Duurzame productontwikkeling
 • Duurzame bedrijfsvoering