Wirelessvalue.online

Je meetgegevens op één plek

Wirelessvalue.online is een van de vele redenen waarom onze klanten voor Wireless Value kiezen. Wirelessvalue.online geeft je namelijk 24/7 inzicht in de meetgegevens van je draadloze meetsysteem. Je ziet alles wat je moet weten, in één oogopslag. En de portal is ook nog eens altijd en overal bereikbaar. We vertellen je graag wat meer over Wirelessvalue.online.


Overzichtelijk dashboard

De meetgegevens in Wirelessvalue.online worden overzichtelijk gepresenteerd. Je kunt het dashboard inrichten zoals jij wilt, zodat je de meetwaarden ziet die voor jou relevant zijn. Je kunt je dashboard realtime aflezen op al je devices, zodat je altijd precies weet wat er gebeurt, waar je ook bent.

Slimme notificaties

De notificaties van Wirelessvalue.online geven je een hoop gemoedsrust en besparen je veel tijd. Het systeem geeft je een seintje als er iets aan de hand is. Komt de temperatuur boven of onder de ingesteld norm? Maak eenvoudig een notificatie aan waardoor een van je medewerkers een bericht krijgt en direct in actie kan komen. Bepaal zelf welke meldingen je wilt ontvangen en wie ze krijgt, zodat je zeker weet dat er actie ondernomen wordt.

Rapporten

Hoe ontwikkelen de meetwaarden zich over een bepaalde periode? Via Wirelessvalue.online kun je allerlei rapportages instellen. Met deze rapporten kun je makkelijk tendensen in kaart brengen en processen optimaliseren. En het mooie is: je ontvangt de rapporten automatisch in je mailbox. Zo blijf je altijd goed geïnformeerd.

Veilige cloud

De meetwaarden die jij meet zijn jouw meetwaarden. Alleen jij hebt daar toegang toe. Bovendien wil je dat die data veilig zijn. Daarom gebruiken wij een 100% veilige cloud die gehost wordt op servers in Nederland. Zo weet jij zeker dat je gegevens nooit op straat komen te liggen.


Onze merkbeloften

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat


Contact met Wireless Value

Wirelessvalue.online maakt deel uit van onze draadloze meetsystemen. Wil jij ook meer inzicht in je bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag welk systeem het beste bij jouw bedrijf past.