Pharma & Lab

Onze draadloze sensorsystemen worden toegepast in ziekenhuizen, klinische en chemische laboratoria, tijdens monstertransport en in alle situaties waar continue monitoring van groot belang is.

Meten en monitoren

Wireless Value zorgt ervoor dat alle apparatuur in een laboratorium nauwkeurig en continu wordt bewaakt. Dit beperkt zich niet alleen tot temperatuur controle in koelers en vriezers, maar ook cryogene koeling (tot -180° C) en moffelovens (tot +800° C) kunnen real-time en 24/7 worden gemonitord. Daarnaast bieden we sensorsystemen voor het bewaken van over- en onderdruk in bijvoorbeeld PCR-ruimtes, relatieve vochtigheid, CO2 (tot 6,5 %) en de deurstand van koelers en vriezers. Voor het transport van medische monsters worden onze temperatuursensoren gebruikt om real-time te controleren of aan de eisen wordt voldaan. Van het moment van afname tot aan de labstraat.

Totale ontzorging

Het doel van Wireless Value is om de klant te ontlasten middels een betrouwbaar en intuïtief sensor systeem. Hierdoor kan de klant zich focussen op de analyse en interpretatie van de gemeten sensorresultaten, om daarmee de dagelijkse bedrijfsvoering nog efficiënter te laten verlopen. Onze sensoren werken autonoom en alarmeren automatisch de juiste persoon via SMS, email en WebSensys. Dat betekent dat alles in uw laboratorium ongemerkt wordt bewaakt, en dat u onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht zodra waarden te hoog of te laag worden. Omdat het platform een plug & play karakter heeft, is er geen technische kennis nodig voor de installatie ervan. Tenslotte zorgt het extreem energiezuinige ontwerp ervoor dat het wisselen van batterijen iets is wat u slechts eenmaal per 5 jaar hoeft te doen.

Voldoen aan vereisten

Afhankelijk van interne en externe eisen worden de sensoren periodiek gekalibreerd volgens ISO 17025. Verder voldoet onze software aan FDA CFR21 CH11, waardoor we garant staan voor de betrouwbaarheid en herleidbaarheid van alle metingen. Voor verdere compliance beschikt WebSensys over een uitgebreide logboekfunctie waardoor wijzingen in de configuratie nauwkeurig te herleiden zijn.

Conclusie

 Door onze jarenlange ervaring in metingen voor ziekenhuizen, klinische en chemische laboratoria te combineren met onze geavanceerde technologie zijn wij de ideale partner om uw draadloze metingen te verzorgen.

Contact

Indien u meer wilt weten over nauwkeurige en flexibele monitoring maken we graag een afspraak om u hierover te adviseren.