Pharma & Lab

Onfeilbare precisie en ongekend gebruiksgemak

Ziekenhuizen en laboratoria vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van Wireless Value Pharma & Lab. Onze draadloze sensoren bewijzen dag in dag uit hun waarde in sectoren waar feilloze metingen cruciaal zijn. Wat maakt onze draadloze meetoplossing uniek?

Betrouwbaar

Wireless Value Pharma & Lab is in de eerste plaats betrouwbaar. Dat is een basisvereiste voor ziekenhuizen en klinische of chemische laboratoria. Je wilt er blind op kunnen vertrouwen dat je meetsysteem altijd werkt, zodat processen en bepaalde waarden continu bewaakt worden. Ons draadloze sensoren geven je volledige controle over wat jij wilt monitoren. Onze software voldoet onder andere aan de CFR 21 chapter 11 vereisten, zodat metingen altijd betrouwbaar en herleidbaar zijn.

Energiezuinig

Onze draadloze sensoren combineren feilloos meten met energiezuinigheid. Dankzij het energiezuinige ontwerp meten onze sensoren maar liefst vijf jaar op één batterij. En dat terwijl ze weinig tot geen drift hebben. Je kunt er dus van op aan dat onze sensoren doen wat ze horen te doen: betrouwbaar meten.

Gebruiksvriendelijk

Wireless Value Pharma & Lab is heel eenvoudig in gebruik. De sensoren zijn draadloos, dus je hoeft geen rekening te houden met kabels en aansluitpunten. Je kunt ze plaatsen waar jij wilt, dus ook in koelers en vriezers. Ze werken Plug & Play: ze maken verbinding met het basisstation en leveren direct de meetwaarden die voor jou belangrijk zijn.

Slimme meldingen

Via ons online dashboard kun je slimme meldingen instellen die je helpen efficiënter te werken. Wil je een melding krijgen als de temperatuur in een koeling boven een bepaalde waarde komt? Dat kan. Je kunt het ook zo instellen dat een specifieke werknemer een melding krijgt op zijn telefoon, zodat hij direct in actie kan komen. Dankzij de logboekfunctie is ook altijd terug te zoeken welke acties ondernomen zijn.

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat

Meten en 24/7 monitoren

Wireless Value zorgt ervoor dat alle apparatuur in een laboratorium nauwkeurig en continu wordt bewaakt. Dit beperkt zich niet alleen tot temperatuur controle in koelers en vriezers. Ook cryogene koeling (tot -180° C) en moffelovens (tot +800° C) kunnen real-time en 24/7 worden gemonitord.

Daarnaast bieden we sensorsystemen voor het bewaken van over- en onderdruk in bijvoorbeeld PCR-ruimtes, relatieve vochtigheid, CO2 (tot 6,5 %) en de deurstand van koelers en vriezers. Voor het transport van medische monsters worden onze temperatuursensoren gebruikt om real-time te controleren of aan de eisen wordt voldaan. Van het moment van afname tot aan de labstraat.

Voldoen aan vereisten

Afhankelijk van interne en externe eisen worden de sensoren periodiek gekalibreerd volgens ISO 17025. Verder voldoet onze software aan FDA CFR21 CH11, waardoor we garant staan voor de betrouwbaarheid en herleidbaarheid van alle metingen. Voor verdere compliance beschikt WebSensys over een uitgebreide logboekfunctie waardoor wijzingen in de configuratie nauwkeurig te herleiden zijn.

Bewezen in de praktijk

Over Wireless Value

Bij Wireless Value kunnen we je alles vertellen over de toegevoegde waarde van draadloos meten, maar we zijn vooral trots op de resultaten van ons werk. Jaar in jaar uit bewijzen onze draadloze sensoren hun waarde: ze dragen bij aan kostenbesparingen, verduurzaming en optimalisatie in heel uiteenlopende markten. Markten als de energiesector, groente- en fruitteelt, zware industrieën, vastgoedbeheer, laboratoria en ziekenhuizen hebben voordeel van onze systemen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze cases.

Dit is waar wij voor staan

Betrouwbaarheid

  • Wij maken onze beloften waar
  • Loyale samenwerking
  • Transparant over de hele keten

Kwaliteit

  • Uitmuntende producten
  • Kwaliteitscontrole op toeleveranciers
  • Hoogste kennisniveau

Duurzaamheid

  • Besparen door draadloos meten
  • Duurzame productontwikkeling
  • Duurzame bedrijfsvoering

Contact

Wil je meer weten over nauwkeurige en flexibele monitoring in jouw sector? Neem gerust contact met ons op, dan maken we graag een afspraak om je hierover te adviseren.