Utiliteit

Metingen voor een comfortabel binnenklimaat

Wireless Value is al jarenlang vertrouwd partner in de utiliteit. Met ons draadloze meetsysteem verzorgen wij draadloze metingen voor woningen, kantoorgebouwen en overige vastgoedprojecten. Met onze sensoren haal je alle data uit je vastgoed die je nodig hebt. Daarmee kun je energie besparen, comfort en klimaat monitoren en de leef- of werkkwaliteit bewaken. Ontdek Wireless Value Utiliteit.

In het kort:

 • Meer inzicht in het binnenklimaat
 • Energiebesparing
 • Meer comfort in je gebouw

Meten en monitoren

De draadloze sensorsystemen van Wireless Value worden gebruikt voor tijdelijke metingen voor bijvoorbeeld EPC/ESCo of juist voor permanente opstellingen om een bestaand gebouwbeheersysteem van meer data te voorzien. Door het grote draadloze bereik en de lange batterijlevensduur is de invloed op je onderhoudscyclus bijzonder laag en is de uitrol erg eenvoudig.

Soorten sensoren

Ons aanbod in draadloze sensoren is uitgebreid. Daarom is er een oplossing voor iedere behoefte aan extra informatie en inzicht. Met onze comfortsensoren kun je niet alleen de luchtkwaliteit meten, maar ook aanwezigheid van personen en lichtinval. Zo kun je nauwkeurig vaststellen wat het ervaren comfort van de gebruikers is en kun je dit afzetten tegen het energieverbruik. Je kunt verduurzamingen aan je vastgoed evalueren door de besparingen te meten in combinatie met de veranderingen in het binnenklimaat. Door slim gebruik te maken van de bewegingssensoren kun je ventilatie of licht aansturen en facilitaire diensten plannen.

Makkelijke installatie

Een van de grote voordelen van de draadloze sensoren van Wireless Value is dat ze heel makkelijk te installeren zijn, waar het voor jou relevant is. Ze zijn echt wat je noemt Plug & Play. Je hoeft je geen zorgen te maken om aansluitpunten of kabels: ze zijn draadloos, dus je hangt ze op waar jij wilt meten. Ook werken onze sensoren perfect samen met bestaande systemen. Na de installatie kun je realtime zien wat de luchtkwaliteit is in je gebouw en het bestaande klimaatsysteem monitoren.

Overzicht

Onze sensoren sturen de meetgegevens door naar een online portal. Daar zie je in één oogopslag de meetgegevens van de verschillende sensoren in jouw gebouw. Op een gepersonaliseerd dashboard vind je alle meetwaarden die voor jou belangrijk zijn. Wil je weten hoe een meetwaarde zich ontwikkelt in een bepaalde periode? Gebruik de handige rapporten-functie. Op basis van de juiste gegevens kun je het perfecte klimaat in je vastgoed creëren.

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat

Conclusie

Door slimme sensoren te combineren met ons state of the art draadloos platform realiseren wij dat onze klanten meer inzicht hebben, betere beslissingen nemen en tegelijkertijd kosten besparen.

Over Wireless Value

Bij Wireless Value kunnen we je alles vertellen over de toegevoegde waarde van draadloos meten, maar we zijn vooral trots op de resultaten van ons werk. Jaar in jaar uit bewijzen onze draadloze sensoren hun waarde: ze dragen bij aan kostenbesparingen, verduurzaming en optimalisatie in heel uiteenlopende markten. Markten als de energiesector, groente- en fruitteelt, zware industrieën, utiliteit, laboratoria en ziekenhuizen hebben voordeel van onze systemen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze cases.

Contact

Wil je meer weten over draadloze metingen voor een optimaal binnenklimaat? Neem gerust contact met ons op, dan maken we graag een afspraak om je hierover te adviseren.

Dit is waar wij voor staan

Betrouwbaarheid

 • Wij maken onze beloften waar
 • Loyale samenwerking
 • Transparant over de hele keten

Kwaliteit

 • Uitmuntende producten
 • Kwaliteitscontrole op toeleveranciers
 • Hoogste kennisniveau

Duurzaamheid

 • Besparen door draadloos meten
 • Duurzame productontwikkeling
 • Duurzame bedrijfsvoering