Utiliteit

Wireless Value is al 12 jaar vertrouwd partner in de utiliteit om draadloze metingen te verzorgen voor woningen, kantoorgebouwen en overige vastgoedprojecten.

Met onze sensoren haalt u alle data uit uw vastgoed die u nodig heeft om energie te besparen, comfort en klimaat te monitoren en om de leef of werk kwaliteit te bewaken.

Meten en monitoren

De draadloze sensorsystemen van Wireless Value worden gebruikt voor tijdelijke metingen voor bijvoorbeeld EPC/ESCo of juist voor permanente opstellingen om een bestaand gebouwbeheersysteem van meer data te voorzien. Door het grote draadloze bereik en de lange batterijlevensduur is de invloed op uw onderhoudscyclus bijzonder laag en is de uitrol erg eenvoudig.

Totale ontzorging

Door ons uitgebreide aanbod draadloze sensoren is er een oplossing voor iedere behoefte aan extra informatie en inzicht. Onze comfortsensoren stellen u niet alleen in staat om luchtkwaliteit, maar ook aanwezigheid van personen en lichtinval te meten. Zo kunt u dus nauwkeurig vaststellen wat het ervaren comfort van de gebruikers is en kunt u dit afzetten tegen het energieverbruik. Eventuele verduurzamingen aan uw vastgoed kunt u evalueren door de besparingen te meten in combinatie met de veranderingen in het binnenklimaat. Door slim gebruik te maken van de bewegingssensoren kunt u ventilatie of licht aansturen en facilitaire diensten plannen.

Conclusie

Door slimme sensoren te combineren met ons state of the art draadloos platform realiseren wij dat onze klanten meer inzicht hebben, betere beslissingen nemen en tegelijkertijd kosten besparen.

Contact

Indien u meer wilt weten over nauwkeurige en flexibele monitoring maken we graag een afspraak om u hierover te adviseren.