Industrie

Draadloze bewaking van industriële processen

Wireless Value Industrie is dé manier om te monitoren en optimaliseren in productieomgevingen. Ons draadloze meetsysteem wordt breed toegepast in zowel zware als lichte industrieën: bijvoorbeeld bij slijtagebewaking, temperatuurbewaking van bewegende delen en bij het monitoren van chemische processen en reinigingsprocessen. Waarom is Wireless Value Industrie de norm als het gaat om draadloos meten in productieomgevingen?

Makkelijke installatie

Je kunt Wireless Value Industrie gebruiken in elke productieomgeving. De sensoren zijn draadloos en daardoor ook makkelijk te installeren op bewegende delen. Dankzij het grote draadloze bereik kun je echt meten waar jij graag wilt meten. Het systeem werkt perfect samen met andere systemen. De meetwaarden kunnen via Modbus rechtstreeks aangeboden in je ERP-, MAS-, of SCADA-systeem, zodat je direct kunt beginnen met optimaliseren.

Innovatief

Onze sensoren zijn zo ontwikkeld dat ze een groot scala aan meetwaarden kunnen registreren. Denk daarbij aan onder andere CO2, bewegingsratio, fijnstof, licht (lux), temperatuur en luchtvochtigheid. Maar we zullen je niet vervelen met te veel technische details. Wij staan voor de kwaliteit van de draadloze sensoren van Wireless Value Industrie.

Ontwikkeld voor de industrie

Onze sensoren zijn speciaal ontworpen voor industriële processen. Ze kunnen tegen barre omstandigheden terwijl ze altijd nauwkeurige blijven meten. Ze zijn IP68 geclassificeerd en kunnen extreme waarden meten: van -200° C tot +1200° C. Het is ook mogelijk diverse gassen en drukverschillen te meten, de status van processen te monitoren en processignalen door te geven. Deze sensoren zijn betrouwbaar in alle omstandigheden.

Ontzorging

Onze sensoren worden op veel manieren toegepast. Bijvoorbeeld om industriële processen te monitoren en slijtage in kaart te brengen. Je krijgt waardevolle data die je meer vertellen over de technische staat van je machinepark, productie, kwaliteit en energieverbruik. Hiermee kun je regulier onderhoud inplannen, ongeplande stops minimaliseren en kosten besparen.

Betrouwbaar

Exacte en betrouwbare meetdata

Beschikbaar

Meetdata altijd binnen handbereik

Betrokken

Altijd een oplossing op maat

Over Wireless Value

Bij Wireless Value kunnen we je alles vertellen over de toegevoegde waarde van draadloos meten. Maar we zijn vooral trots op de resultaten van ons werk. Jaar in jaar uit bewijzen onze draadloze sensoren hun waarde: ze dragen bij aan kostenbesparingen, verduurzaming en optimalisatie in heel uiteenlopende markten. Markten als de energiesector, groente- en fruitteelt, industrieën, vastgoedbeheer, laboratoria en ziekenhuizen hebben voordeel van onze systemen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze cases.

Contact

Wil je meer weten over nauwkeurige en flexibele monitoring van je industriële processen? Neem gerust contact met ons op, dan maken we graag een afspraak om je hierover te adviseren.

Dit is waar wij voor staan

Betrouwbaarheid

  • Wij maken onze beloften waar
  • Loyale samenwerking
  • Transparant over de hele keten

Kwaliteit

  • Uitmuntende producten
  • Kwaliteitscontrole op toeleveranciers
  • Hoogste kennisniveau

Duurzaamheid

  • Besparen door draadloos meten
  • Duurzame productontwikkeling
  • Duurzame bedrijfsvoering