Betere klimaatmeting in de kas met geventileerde sensor

Een nauwkeurige temperatuurmeting is essentieel voor het optimaal beheersen van het klimaat in een kas. Ongeventileerde klimaatsensoren kunnen door instraling van de zon een temperatuur meten die hoger ligt dan de werkelijkheid. Onze nieuwe geventileerde klimaatsensor verhelpt dit probleem en geeft jou meer inzicht in het werkelijke klimaat.

Dankzij verschillende slimme oplossingen toe te passen in de behuizing, stroomvoorziening en ventilatie geeft de geventileerde klimaatsensor accuratere meetwaarden terug voor meer grip op jouw kas.

Witte behuizing

Door gebruik te maken van een nieuw ontworpen witte behuizing wordt er minder warmte gegenereerd.

Door zonlicht aangedreven ventilator

Dankzij een eenvoudig vast te schroeven ventilator wordt voorkomen dat de lucht voor de sensor opwarmt door instraling. Omdat de ventilator van stroom voorzien wordt door een zonnepaneel heeft dit geen invloed op de levensduur van de batterij van de sensor zelf.

Luchttunnel met filter

Na het vastschroeven van de ventilator klik je de luchttunnel gemakkelijk vast aan de behuizing. Onderaan de luchttunnel is er ruimte voor een verwisselbaar luchtfilter dat voorkomt dat er insecten in terecht komen.

Betrouwbare meetresultaten

Uiteraard werkt ook deze geventileerde klimaatsensor zoals onze andere sensoren betrouwbaar binnen ons draadloze netwerk zodat je de data draadloos vanuit bijvoorbeeld ons online dashboard uit kunt lezen.

Meer weten?

Neem contact met ons op
cta_image

Doe meer met data

Haal meer uit jouw kas door draadloos te meten