Beter licht, beter resultaat met Wireless Value en Signify

Natuurlijk licht schiet vaak tekort om gewassen precies te geven wat ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Met professionele LED-groeilampen van Signify kun je tal van aspecten van de groei van gewassen controleren, die uiteindelijk onder de streep betere resultaten opleveren. Of je nu groenten, fruit of bloemen produceert in een kas, verticale boerderij of andere indoor faciliteit, ook voor jouw specifieke gewas kun je kiezen uit de beste LED-groeilampen. Deze veelgebruikte en uitvoerig geteste LED-groeilampen voor de tuinbouw helpen je om de opbrengst, kwaliteit en consistentie van je gewassen te verhogen.

Wireless Value ontwikkelt al decennialang draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht. Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten van onze meetsystemen tonen aan dat dat ook echt het geval is.

Signify wil verder onderzoek uitvoeren om de combinatie van energieverbruik en lichtreceptuur te optimaliseren. Om de plantfysieke resultaten meetbaar te maken zal Wireless Value haar betrouwbare en accurate weegschalen en gewichtsensoren leveren om de teelt te digitaliseren en zodoende resultaten goed meetbaar te maken.

Deze samenwerking zal Wireless Value ook helpen om verder invulling geven aan de intelligentie van het online portaal dankzij de terugkoppeling van resultaten uit de experimenten van Signify.

Wireless Value staat midden in de glastuinbouw. We zijn er voor telers, we werken samen met telers en toeleveranciers en we participeren al jaren in onderzoeksprojecten om zo stappen te kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van de glastuinbouw. Zo blijven we hard werken en zoeken we samenwerking met innovatieve partners om telers wereldwijd van resultaatgerichte oplossingen en betrouwbare data te voorzien.

Doe meer met data

Haal meer uit jouw kas door draadloos te meten

Meer blogs

  • Hoe loadcellen jouw teelt verbeteren 18 april, 2024 - Een belangrijke innovatie in de manier waarop we naar plantengroei in kassen kijken, is het gebruik van loadcellen. Maar hoe werkt dat dan? We nemen je mee en laten zien hoe deze technologie jou kan helpen om de groei van jouw gewassen te optimaliseren.
  • Van traditioneel naar datagedreven telen met LetsGrow.com 5 juli, 2023 - Ontdek meer over onze samenwerking met Letsgrow.com waarmee jij het maximale uit de data van jouw kas kunt halen.
  • Continu met de digitale vingers in de grond 17 mei, 2023 - Als je weet wat er zich in de grond afspeelt ontdek je waardevolle informatie waarmee jij als teler de basis legt voor een optimale groei.
  • Slimmer gewicht meten op (weeg)schaal 8 mei, 2023 - Leer hoe je meer en makkelijker het gewicht van grote hoeveelheden planten kunt wegen voor beter inzicht in groei.
  • Klimaatmeting in de kas bewijst zijn waarde 27 april, 2023 - Uit praktijkvoorbeelden blijkt dat het draadloos uitmeten van het verwarmingsnet in de kas tot verbijsterende resultaten kan leiden.
  • Waarde halen uit (on)zichtbaar licht 13 april, 2023 - Licht is essentieel voor planten in de kas om goed te groeien, maar er kan ook teveel van zijn. Door licht te meten weet je of het goed zit!
  • Van lichtgewicht naar zwaargewicht met data 9 maart, 2023 - Wat zegt het gewicht van een plant nu écht? De ontwikkeling van het gewicht van een plant inzichtelijk maken wordt pas zinvol als je er iets mee doet en verbanden kunt leggen.