Van traditioneel naar datagedreven telen met LetsGrow.com

De draadloze sensoren van Wireless Value geven je een grote bak aan data als het gaat om bijvoorbeeld kasklimaat, plantgewicht, bodemvocht en licht waarmee je meer inzicht krijgt in wat er in de kas gebeurt. Maar op zichzelf levert data niets op, het gaat erom wat je ermee doet!

Daar komt onze nauwe samenwerking met LetsGrow.com goed van pas. Letsgrow.com geeft op een eenvoudige manier realtime inzicht te geven in de teeltdata en de huidige kassituatie door gebruik van het online platform MyLetsGrow. Alle beschikbare data uit de kas wordt automatisch geanalyseerd en gecombineerd met plantfysiologische modellen op basis van kennis en ervaringen vanuit het werkveld en Artificial Intelligence. Op deze manier ontvang je als teler uitgebreide inzichten en tips om optimalisaties op maat toe te passen. Specifiek voor jouw kas en jouw gewassen.

Al sinds 2012 is er een koppeling beschikbaar tussen de platforms van LetsGrow.com en Wireless Value. Sinds begin 2021 hebben beide bedrijven een verdere samenwerking tot stand gebracht waarbij de continue verbetering van beide portals tot grote voordelen leidt. Voor jou als teler betekent dit een betrouwbare en eenvoudig op te zetten koppeling waardoor data snel in MyLetsGrow zichtbaar is..

De combinatie van stabiele en betrouwbare draadloze sensoren van Wireless Value en het platform van LetsGrow.com zorgen voor een volgende stap in het datagedreven telen, gebruikmakend van de modernste technieken, waarmee jij als teler krachtige tools in handen hebt om de opbrengst van jouw kas verder te verbeteren.

Doe meer met data

Haal meer uit jouw kas door draadloos te meten

Meer blogs

  • Hoe loadcellen jouw teelt verbeteren 18 april, 2024 - Een belangrijke innovatie in de manier waarop we naar plantengroei in kassen kijken, is het gebruik van loadcellen. Maar hoe werkt dat dan? We nemen je mee en laten zien hoe deze technologie jou kan helpen om de groei van jouw gewassen te optimaliseren.
  • Beter licht, beter resultaat met Wireless Value en Signify 13 juli, 2023 - Wist je dat er volop geëxperimenteerd wordt met licht om de kas te optimaliseren? Daarom werken we samen met Signify.
  • Continu met de digitale vingers in de grond 17 mei, 2023 - Als je weet wat er zich in de grond afspeelt ontdek je waardevolle informatie waarmee jij als teler de basis legt voor een optimale groei.
  • Slimmer gewicht meten op (weeg)schaal 8 mei, 2023 - Leer hoe je meer en makkelijker het gewicht van grote hoeveelheden planten kunt wegen voor beter inzicht in groei.
  • Klimaatmeting in de kas bewijst zijn waarde 27 april, 2023 - Uit praktijkvoorbeelden blijkt dat het draadloos uitmeten van het verwarmingsnet in de kas tot verbijsterende resultaten kan leiden.
  • Waarde halen uit (on)zichtbaar licht 13 april, 2023 - Licht is essentieel voor planten in de kas om goed te groeien, maar er kan ook teveel van zijn. Door licht te meten weet je of het goed zit!
  • Van lichtgewicht naar zwaargewicht met data 9 maart, 2023 - Wat zegt het gewicht van een plant nu écht? De ontwikkeling van het gewicht van een plant inzichtelijk maken wordt pas zinvol als je er iets mee doet en verbanden kunt leggen.